Nieuw bij Interieur Plus: INDERA!

Indera is een Belgisch design meubelmerk met een bijzonder creatieve collectie zitmeubelen waarbij de nadruk ligt op innovatieve functies en materialen. Modulariteit en functionaliteit vormen de rode draad doorheen hun collectie. Een intense samenwerking met gevestigde ontwerpers leverde een aantal verrassende modulaire mechanismen. Deze modulariteit kan u terugvinden in hun verschillende modellen en vraagt om intereactie met de gebruiker, die zo in staat is om zijn of haar eigen ideale sofa te creëren.

Indera staat voor meubels met een verhaal. Ze zijn steeds op zoek naar de essentie van het leven. Hun modulair meubilar werkt écht samen met zijn gebruikers. Flexibiliteit en functionaliteit zijn de hoekstenen van hun collectie. 

'Indera furniture is made with love. Fall in love with it!'

De nieuwe Luv-sofa van Indera combineert hedendaags design met duurzame kwalitatieve materialen en uiterst comfortabel en ergonomisch zitcomfort. 
Werken, liggen, tv-kijken, hangen, luieren, zitten, met of zonder relaxmechanisme... alles kan! Indera vult hiermee een leemte in het hedendaagse designaanbod en brengt als eerste een modulaire sofa die hoogwaardig design combineert met een relaxmechanisme waarbij de rugleuning, neksteun en voetenplank verstelbaar zijn. Je kiest verder de perfecte zitdiepte en een bekleding in stof of leder die helemaal past bij jouw smaak en interieur.

Luv is de ideale relaxplek waarin het heerlijk thuiskomen is na een hectische en vermoeiende dag!

Wenst u meer info over Indera? Kom even langs in onze showroom of neem een kijkje op www.indera.be!

Luv Indera belgian design furniture Luv Indera belgian design furniture Le Sac Indera belgian design furniture Sintese Indera belgian design furniture Le Sac Indera belgian design furniture Sintese Indera belgian design furniture

Welkom bij Interieur Plus: dé winkel gefocust op toonaangevend design. Ontdek onze verrassende collectie van nationale en internationale designmerken.