Merk in de kijker - MOOME

 

Moome is een Belgisch design label dat staat voor compact, betaalbaar en tijdloos design. Het richt zich op een publiek dat weet wat het wil. Moome biedt kwalitatieve design meubelen en - accessoires met een eigenzinnig, maar tijdloos design. Voor hun collectie meubelen en accessoires werken ze met talentvolle ontwerpers uit binnen- en buitenland. We zetten voor u twee van hun modellen in de kijker: Vic & Aude.

De VIC zetel combineert functionaliteit, comfort en een eigentijds design van Studio Segers. Vic is niet alleen elegant en comfortabel, het is ook duurzaam en gebruiksvriendelijk. Het uiterst comfortabele interieur, gecombineerd met kwalitatief hoogwaardige stoffering in stof of leder, garandeert jaren zitplezier! Vic staat voor een eerlijk ontwerp met maximaal comfort en een tijdloos karakter. 

De sterke lijnen van het stalen frame staan mooi in contrast met de zachte, comfortabele kussens van de AUDE fauteuil. Een tijdloos ontwerp van Karlien Imants dat perfect tot zijn recht komt in elke hedendaags interieur. Aude is verkrijgbaar in een zwart of wit gelakt staal met kussens in stof of leer. 

Meer info? Kom deze 2 modellen en de hele Moome-collectie ontdekken in onze showroom!

Welkom bij Interieur Plus: dé winkel gefocust op toonaangevend design. Ontdek onze verrassende collectie van nationale en internationale designmerken.