Maison & Objet 2018

Nu de hoogdagen van koper en rosé goud echt voorbij zijn, grijpt men meer dan ooit terug naar messing.  Messing zien we terug in pootjes van een meubel, een lamp of in decoratie.

Terrazzo, een populaire vloerpatroon uit de jaren ’70, maakt dit najaar definitief zijn comeback.  Dit leuke gespikkelde patroon vindt niet alleen zijn weg naar wand- en of vloerbekleding, ook in decoratie komt het nu terug in de vorm van bijzettafeltjes, lampen, kandelaars, …

Het tijdperk van de saaie, lege wanden is voorbij. Zie het grootst en decoreer je muren met grote, abstracte schilderijen, posters met leuke prints of afbeeldingen. Verschillende kleine kaders samenhangen vormt  een groot en tof geheel!

Planten en groen zijn niet meer weg te denken uit ons interieur,  ze maken een steeds groter deel uit van onze woonruimtes. Deze trend gaat verder op de jungletrend van afgelopen zomer en ook dit najaar geldt nog steeds: hoe meer groen, hoe beter.  Veel planten in je interieur creëren samen een gezellige sfeer! Geen groene vingers? Ook groene muren en accessoires zijn een leuke oplossing om wat meer groen in huis te halen!

Fluweel is door zijn diepe kleuren en luxueus uitzicht ook dit najaar alom vertegenwoordigd in onze interieurs. Door zijn zachte uitstraling accentueert het fluweel de belijning van een bank. Schrik om een volledige bank in het fluweel te nemen?  Er wordt ook veel geëxperimenteerd met kussens en poefjes!

Uitgesproken kleuren zijn helemaal terug: zeg hallo tegen marineblauw en smaragdgroen.  Kleuren zijn heviger dan ooit en de kleuren van edelstenen zijn de kleuren voor de herfst. Verf een accentmuur in één van deze kleuren en je huis voelt warm en rijkelijk aan. Schrikken grote oppervlaktes kleuren je af? Voeg dan wat kussens, plaids en andere decoratieve objecten in felle kleuren toe aan je interieur, samen met gouden accessoires geeft dit je huis dit najaar een extra feestelijke toets!

 

Hieronder alvast wat sfeerbeelden vanop de beurs. We kijken alvast uit naar onze nieuwe najaarscollectie decoratie!

Welkom bij Interieur Plus: dé winkel gefocust op toonaangevend design. Ontdek onze verrassende collectie van nationale en internationale designmerken.