interieurtrends voorjaar 2018

Interieurtrends voorjaar 2018

Toon-op-toon: met deze kleurcombinatie leg je subtiele nuances in je interieur door gebruik te maken van verschillende tinten van één kleur. Zo bekom je een rustig en stijlvol interieur.

Dit voorjaar wordt er veel gebruik gemaakt van zachte en lichte hoofdkleuren. Deze kleuren worden versterkt door het gebruik van accentkleuren of toon-op-toon, zoals een beige zetel met een tintje bruin.
De structuren, materialen en texturen krijgen dit voorjaar extra aandacht in je interieur.
- Fluweel heeft al enige tijd zijn intrede gedaan in de interieursector. Gebruik fluweel in je interieur om het een elegante en luxueze uitstraling te geven. In een ruimte kan je het best kiezen voor één grote eyecatcher, zoals een fauteuil of een salon, of meerdere kleine accessoires, denk maar aan sierkussens, stoelen. Je kan fluweel zowel in de woonkamer, keuken en in de slaapkamer gebruiken.
- Marmer is een materiaal dat ook dit voorjaar sterk aanwezig is in ons interieur. Niet alleen marmeren bijzettafels of salontafels, ook in je accessoires kan je deze trend gebruiken.

 

Welkom bij Interieur Plus: dé winkel gefocust op toonaangevend design. Ontdek onze verrassende collectie van nationale en internationale designmerken.