Saunaco staat bekend om het ultramodulaire meubelprogramma in samenwerking met Studio Segers. De tijdloze en strakke geometrie met het vierkant als fundament, vormt de basis van hun collecties waarbij de klant het meubel zelf kan samenstellen naar wens en beschikbare ruimte. Een droom voor wie op zoek is naar een authentiek en origineel meubel van Belgisch design.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Saunaco. Het modulaire karakter van de meubels biedt de mogelijkheid om aan te passen of uit te bereiden. Hoogstaande kwaliteit, flexibiliteit en een lange levensduur zorgen zo voor een duurzaam gebruik van deze meubelen. De poederlak die gebruikt wordt, bevat 0% solventen en is dus veel beter voor het milieu. Ook wordt alles lokaal geproduceerd en wordt er gebruik gemaakt van groene energie. Met de krullen van eikenhout die overblijven na het productieproces worden gebruikt om de productiehallen te verwarmen. Zo gaat er niets verloren!

Bekijk hier de folder.

Klik hier voor uw

Welkom bij Interieur Plus: dé winkel gefocust op toonaangevend design. Ontdek onze verrassende collectie van nationale en internationale designmerken.