30 jaar Interieur Plus

Wij bestaan dit jaar 30 jaar en willen dit graag met u vieren. We nodigen u dan ook graag uit op onze exclusieve avonden met muziek, lezingen en workshops. Wilt u graag deelnemen aan één van deze avonden? Schrijf u dan zeker in!

Inschrijven kan tot 21 november 2018.

Programma

Vrijdag 23 november

19u ontvangst en welkom
19u30 Pastoe bestaat reeds meer dan 100 jaar. We zetten deze avond graag dit designmerk in de kijker en lichten kort de geschiedenis en hun collectie toe. Daarbij geniet u ook t.e.m 31 december van exclusieve Pastoe voordelen.  
20u30 Pianiste Eveline Leen zal het geheel muzikaal opluisteren

Altijd al eens een unieke workshop willen volgen? Tijdens deze avond laten we u kennis maken met het design van Rolf Benz in de ruimste zin van het woord. U krijgt bovendien een onvergetelijk aandenken mee naar huis: karikaturist Marin komt live karikaturen schetsen!

Verder kan u op deze vrijdagavond ook genieten van onze ‘Black Friday aanbiedingen’. U maakt deze avond ook een kans om een stijlvol design object te winnen.

Zaterdag 24 november
19u ontvangst en welkom
19u30 Lezing Victor Simoni
20u30 Victor Simoni is niet alleen een wereldwijd gerenommeerd architect maar ook een uitstekende muzikant. Samen met zijn band Sur+ zorgt hij voor de muzikale omlijsting van deze avond.

Gedurende het hele weekend zal Greet Lenz enkele van haar werken exposeren in onze showroom. Ze zal aanwezig zijn op zaterdagavond zodat u met haar boeiende gesprekken kan voeren in een informele sfeer over de relatie tussen schilderkunst en interieur.

Graag zetten we ook 2 van onze Belgische design merken in de kijker. Moome/Indera zullen live in onze showroom een zitbank stofferen. Ook op zaterdagavond krijgt u een onvergetelijk aandenken mee naar huis van onze karikaturist Marin!

Zondag 25 november
Vanaf 14u zorgt pianiste Eveline Leen voor de muzikale aankleding van een gezellige zondagmiddag. Dit samen met een glaasje cava en een heerlijk stukje taart.
 

Welkom bij Interieur Plus: dé winkel gefocust op toonaangevend design. Ontdek onze verrassende collectie van nationale en internationale designmerken.