Toen Arco tien jaar geleden haar honderd jarige jubileum vierde, lanceerde zij de Slim Table van Bertjan Pot. Dit jaar viert Arco alweer haar 110-jarige bestaan en tegelijk ook de tiende verjaardag van de Slim, die inmiddels is uitgegroeid tot een iconisch Arco-ontwerp.

Voor sommigen is de Slim tafel een eettafel, voor anderen een thuiswerkplek of een bureau, maar het is altijd een ontmoetingsplek. De tafel lijkt bijna onmogelijk dun, maar onder het ijle houten uiterlijk zit een slimme constructie van staal waardoor de tafel toch oersterk en stabiel is. Om het staal heen wordt een laagje hout aangebracht. Een unieke tafel met de elegantie en fijnheid die zo kenmerkend is voor Arco.

Bertjan zei hierover:
“Sommigen zullen de Slim Table als namaak of niet echt opvatten, maar hij is juist heel oprecht en puur. Alle materialen zijn op een zo eerlijk mogelijke manier toegepast: metaal voor een sterke constructie en hout voor de tactiliteit en een aantrekkelijke buitenkant.”

Na tien jaar is de Slim tafel nog steeds onderscheidend en verrassend. Dit bijzondere jubileum wordt daarom gevierd met een tijdelijke, speciale promotie!

Klik hier voor uw

Welkom bij Interieur Plus: dé winkel gefocust op toonaangevend design. Ontdek onze verrassende collectie van nationale en internationale designmerken.